Ekologisk Ansiktsbehandling med Gua sha och lymfstimulering

Prenumerera på Månadens Hälsotips från VillaVila

* indicates required


En Ekologisk Ansiktsbehandling på riktigt! Jag använder enbart ekologiska preparat: Blomstervatten, örtextrakt, leror, vegetabiliska och eteriska oljor. En behandling som talar till alla dina sinnen genom de goda naturliga dofterna och det lugna varsamma handlaget. Under hela behandlingen anpassas preparaten efter din hud, för att få maximalt stärkande och balanserande effekt.
Efter behandlingen har du en hy som strålar och ditt ansikte är lent som sammet
Behandlingen börjar med en varsam rengöring, makeup och ytlig smuts avlägsnas. Huden värms upp av doftande varma dukar innan en grundligare rengöring med mild peeling görs. Nu värms huden upp ytterligare och det är dags för portöming, om din hud behöver det. Nästa steg är en ler- och örtmask som tillför mineraler och växtnäring samtidigt som huden blir ännu renare och mjukare.
Nu är huden varsamt rengjord och det är dags att slussa in fukt och näring, detta görs genom naturligt doftande blomstervatten och en otroligt behaglig ansiktsmassage. Du flyter fullständigt in i total avslappning!
Även överarmar, decolletage och nacke får ta del av den underbara massagen. Som avslutning blomstervatten och ett vårdande, skyddande ansiktsserum.
Efter behandlingen finns det möjlighet att du med min guidning kan göra din egen ekologiska ansiktshudvård.
Du får alltså produkter som är speciellt anpassade för just din hud och framför allt du kan välja de dofter som passar dig. Räkna med ca 20 min extra tid för tillverkningen.
Produktpriser: 200 kr/st, du kan göra rengöringsolja, ansiktsvatten, ansiktsserum, peeling och ansiktsmask.